Green Book (2018)  hd 8.3

Istinita priča o Toniju Lipu (Vigo Mortnesen), italijansko-američkom izbacivaču, koji je 1962. godine bio unajmljen da vozi po turneji dr Dona Širlija (Maheršala Ali), jednog od najboljih džez pijanista na svetu. Turneja je obuhvatala put od Njujorka do dalekog juga. S obzirom da je dr Don Širli bio afričko-američkog porekla, oni su se tokom putovanja oslanjali na vodič “Negro Motorist Green Book”, pomoću kojeg su tražili motele, restorane i benzinske pumpe na kojima bi bili dobrodošli.Na tom putu oni će se međusobno upoznati, kao što će upoznati i okolni svet u kome žive nailazeći na rasizam, opasnost i na neočekivanu humanost ponekad.

Poster filma Green Book (2018)
Drama / Komedija / Biografija / Mjuzikl /

Više o filmu

Scenario: Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie, Peter Farrelly
Režija: Peter Farrelly
Uloge:  Viggo Mortensen Mahershala Ali Linda Cardellini Sebastian Maniscalco
Premijera: 16.11.2018.

Trejler za film Green Book (2018)

Email obaveštenja za film Green Book (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Green Book online

Dodavanje komentara za film Green Book

Napišite zašto vam se film Green Book dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Green Book ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Green Book (2018)