Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)  hd 8.6

U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklyna Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta ali i da nije sam. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. Deo iznenađenja otkrivamo u najnovijoj bioskopskoj najavi a odgovore na sva pitanja gledaoci će dobiti 13.12.2018. kada film dolazi u bioskope.

Poster filma Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
Bez žanra / Akcija / Naučna fantastika / Avantura / Porodični /

Više o filmu

Scenario: Phil Lord, Rodney Rothman, Phil Lord
Režija: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Uloge:  Shameik Moore Jake Johnson Hailee Steinfeld Mahershala Ali
Premijera: 14.12.2018.

Trejler za film Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Email obaveštenja za film Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Spider-Man: Into the Spider-Verse online

Dodavanje komentara za film Spider-Man: Into the Spider-Verse

Napišite zašto vam se film Spider-Man: Into the Spider-Verse dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Spider-Man: Into the Spider-Verse ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)