Ip Man 2 (2010)  hd 7.6

Legendarni Ving Čun odlazi u Hong Kong koji je pod britanskom kolonijalnom vlašću. Očajnički pokušava da propagira svoju disciplinu, ali se ubrzo suočava sa rivalstvom drugih praktikanata, uključujući i lokalnog "gazdu" borilačkih veština...Nastavak fantastične sage o učitelju borilačkih veština, kod koga je učio i Brus Li. U drugom delu, priča je bazirana na njegov prelazak u Hong Kong 1948. godine, gde propagira veštinu, kao sveojevrsnu umetnost smrti. U pogledu priče više je posvećeno pažnje karakterizaciji likova, za razliku od prvog dela koji je u potpunosti opterećen istorijskom tematikom. Takođe, nastavak filma prikazuje kako su Kinezi tretirani od strane Britanaca, kao i zapadnu percepciju kineskih borilačkih veština.

Poster filma Ip Man 2 (2010)
Akcija /

Više o filmu

Scenario: Tai-lee Chan, Hiu-Yan Choi
Režija: Wilson Yip
Uloge:  Donnie Yen Xiaoming Huang Sammo Kam-Bo Hung
Premijera: 29.04.2010.

Email obaveštenja za film Ip Man 2 (2010)

Morate biti prijavljen kako biste uključili obaveštenja. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Gledanje filma Ip Man 2 online

Dodavanje komentara za film Ip Man 2

Napišite zašto vam se film Ip Man 2 dopao. Preporučite film prijateljima ili jednostavno napišite zbog čega mislite da Ip Man 2 ne treba preporučivati drugima.

Morate biti prijavljen kako biste napisali komentar. Možete se prijaviti lili registrovati uz samo jedan klik preko vašeg već postojećeg naloga na nekoj od društvenih mreža. Odaberite vašu omiljenu društvenu mrežu.

Facebook

Korisnički komentari za film Ip Man 2 (2010)